Image default
Botosani

Mihaela Huncă, candidatul Pro România la președinția CJ: „PRO România Botoșani nu va face înțelegere cu niciun partid înainte de 27 septembrie!”

PRO România Botoșani nu va face înțelegere cu niciun partid înainte de 27 septembrie! PRO România are candidați proprii care vor reprezenta numai interesele botoșănenilor! PRO România nu are niciun fel de obligație față de vreun partid politic. Singura obligație a PRO România rămâne față de botoșănenii din întreg județul care ne acordă încredere în număr din ce în ce mai mare! PRO România este alături de cetăţeni şi va veghea tot timpul, așa cum a făcut-o și până acum la respectarea drepturilor şi intereselor lor.
Botoșănenii și-au pus încrederea în noi, vor o schimbare, o altfel de politică și noi îi vom reprezenta în Consiliul Județean și în consiliile locale din tot județul. Am pornit cu candidați proprii, respectați în comunitățile lor, oameni cărora botoșănenii le vor da un mandat de încredere. Nu vom face nicio alianță înainte de alegerile locale. După 27 septembrie, vom crea majorități, acolo unde este nevoie, și cu alte forțe politice, în interesul cetățenilor. Proiectele importante pentru comunitate trebuie obțină majoritatea voturilor în forurile locale și județean și pentru acest lucru vom colabora cu oricine le va susține. Vom sprijini astfel orice proiect sau inițiativă dacă este în folosul cetățenilor, în sprijinul botoșănenilor pe care îi reprezentăm. Noi suntem Pro Botoșani! Noi suntem PRO România și, poate nu întâmplător, poziția numărul 1 pe buletinul de vot!
Mihaela Huncă, candidatul Pro România la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate