Image default
Suceava

Mergi la Shopping City Suceava şi scrie-i lui Moş Crăciun o scrisoare!

Tu ți-ai pregătit lista cu dorințe? Ei bine, e momentul să o faci!

„În perioada 1 – 13 decembrie 2020, la Shopping City Suceava, ai ocazia să îi scrii lui Moș Crăciun o scrisoare, iar noi ne asigurăm ca scrisoarea va ajunge la el.

Lasă-i Moșului scrisoarea ta și primești cadouri pregătite cu drag de spiriduși. Sub bradul de la Shopping City Suceava, Moșul a pregătit 7 cadouri speciale pe care le va dărui celor care îi lasă în urnă cele mai inspirate scrisori, dar și alte 140 de surprize dulci pentru 140 de copii care îi scriu Moșului o scrisoare.”, transmit reprezentanţii Shopping City Suceava.

Ce trebuie să faci?

Mergi la Shopping City Suceava, în perioada 1 – 13 decembrie 2020, completează scrisoarea tipizată cu dorințele tale.

Lasă scrisoarea în urna ampalsată în zona magazinului Pepco

Înainte să introduci scrisoarea în urnă, ia tichetul de participare și păstrează-l pe toată durata campaniei. Cu ajutorul tichetului, Moșul va ajunge la tine. \uD83D\uDE0A.

Cum afli dacă ai câștigat?

Urmărește pagina de facebook Shopping City Suceava.

În perioada 7 – 13 decembrie, Moșul va anunța, zilnic, într-un video postat pe pagina de facebook, care este cea mai inspirată scrisoare, dar și alte 20 de scrisori câștigătoare

Cum intri în posesia cadourilor?

Odată anunțați de Moș Crăciun, micii câștigători pot ridica premiile în perioada 8 – 20 decembrie 2020, de la Info Pointul din zona magazinului Pepco, în următorul interval orar: Luni – Sâmbătă: 09:00 – 21:00, Duminică: 09:00 – 20:00.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate