• Acasa
  • Botosani
  • Medicul Radu Malancea are nevoie de sânge, grupa B3! Ortopedul va fi operat astăzi, la Iași
Botosani Slider Botosani

Medicul Radu Malancea are nevoie de sânge, grupa B3! Ortopedul va fi operat astăzi, la Iași

Medicul ortoped Radu Malancea are nevoie de ajutorul pacienţilor săi!

Ieri dimineață specialistul a suferit o disecţie de aortă, motiv pentru care a fost transferat la Iași, din păcate în stare critică.

Din cauza condiţiilor meteo, elicopterele nu au putut decola din Iaşi, iar avionul SMURD este în revizii tehnice, așa că medicul a fost intubat și trimis la Iaşi pe calea terestră, cu o ambulanţă și doi medici.

Fostul manager al Spitalului Județean urmează să fie operat astăzi, iar cantitatea de sânge de care este nevoie pentru o astfel de intervenţie este una foarte mare.

Deşi astăzi și mâine sunt zile libere, conducerea Centrului de Transfuzii  a decis ca astăzi să poată primi donatori, mai ales că numărul solicitărilor primite din partea botoșănenilor care vor să doneze sânge pentru medicul Radu Malancea, este mare.

La Botoșani este criză mare de sânge, în special grupele B3 și 01, așa că cei doresc să doneze o pot face, indiferent de grupa de sânge pe care o au.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate