Image default
Iași Slider Iasi

McDonald’s a inaugurat la Iași un nou restaurant

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, a marcat astăzi, 13 septembrie, în complexul Palas Iași, deschiderea celui de-al 80-lea restaurant din rețea. Este cel de-al treilea restaurant McDonald’s din Iași. Unul fiind în Zona Gării, iar altul în Iulius Mall.

O zi la fel de importantă este și pentru Premier Capital, fondul maltez de investiții care deține franciza McDonald’s în România, Malta, Grecia și Țările Baltice, pentru că restaurantul deschis astăzi în Iași este numărul 150 în portofoliul companiei.

Este o zi foarte importantă pentru McDonald’s în România și pentru partenerul nostru de dezvoltare, Premier Capital. Inaugurăm astăzi restaurantul cu numărul 80 din țară, și totodată cel de-al 150-lea restaurant pentru Premier Capital,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Sistemul Experience of the Future integrează cea mai nouă tehnologie: meniu și listă de prețuri digitale, kiosk-uri pentru comandă și plată și o bucătărie modernă, în care preparatele sunt pregătite pentru fiecare comandă.

McCafé

Noutatea adusă de acest al treilea restaurant McDonald’s din Iași este zona McCafé, acolo unde ieșenii se vor putea bucura de renumitele cafele și prăjituri delicioase chiar pe terasa care pune la dispoziție 68 locuri pentru clienții restaurantului.

Restaurantul a presupus o investiție de 4 milioane de lei și peste 60 de noi locuri de muncă create. Mă bucur că, odată cu această inaugurare, am reușit să aducem și brandul McCafé în Iași și sper că astfel le vom putea oferi oaspeților noștri mai multe ocazii de care să se bucure alături de cei dragi.

A treia casă Ronald McDonald

Cea de-a treia Casă Ronald McDonald urmează să fie construită la Iași, în curtea Spitalului „Sf. Maria” și, după ce va fi finalizată, va putea găzdui în permanență cel puțin 18 familii.

În cei 21 de ani de activitate, casele Ronald McDonald din România au oferit cazare gratuită pentru peste 17.000 de părinți pe perioada internării copiilor lor.

Ofertă pentru clienții McDonald’s

Cu ocazia deschiderii, restaurantul McDonald’s din Palas Iași își va întâmpina clienții cu o ofertă valabilă în perioada 13-15 septembrie: fiecare produs Big Mac, McChicken sau porție de cartofi este însoțit de un al doilea produs din partea casei.

Cel mai nou restaurant McDonald’s din România își primește clienții într-un spațiu cu design modern, unic în țară, și le oferă clienților și o terasă, astfel încât aceștia se vor putea bucura de preparatele iconice atât în interior, cât și în aer liber.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate