Image default
Rădăuți Suceava

Măsuri pentru limitarea apariției cazurilor de îmbolnăvire printre angajații Primăriei Rădăuți

Din cauza creșterii alarmante a incidenței cazurilor de COVID19 în municipiul Rădăuți, primarul Bogdan Loghin a dispus unele măsuri, în vederea limitării apariției unor eventuale cazuri de îmbolnăvire printre angajații Primăriei Rădăuți.

Aceste măsuri sunt următoarele:

1. Angajații Primăriei Rădăuți care au intrat în contact direct cu persoane infectate cu virusul SARS-COV2 au obligativitatea de a intra imediat în autoizolare și de a anunța medicul de familie.
2. Se sistează audiențele și activitatea cu publicul în perioada 17.01.2022 – 30.01.2022, orice solicitare urmând a se face prin intermediul adresei de e-mail : radauti@prefecturasuceava.ro
3. Pentru obținerea de informații se pot folosi numerele de telefon și adresele electronice ale instituției, publicate pe site-ul : www.primariaradauti.ro
4. În cazuri excepționale, persoanele interesate se pot adresa celor două ghișee din cadrul Primăriei : Registratură și Serviciul Taxe și Impozite, accesul pentru ultimul ghișeu făcându-se prin curtea interioară a Instituției.
5. În perioada menționată la punctul 2 programul angajaților Instituției se va desfășura în două schimburi, astfel :
– schimbul I – 06:00 – 14:00
– schimbul II – 14:00 – 22:00.

Programul de funcționare al Serviciului Taxe și Impozite nu suferă modificări, acesta fiind deschis de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

„Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să tratați cu maximă responsabilitate perioada pe care o traversăm. Doar împreună trecem cu bine peste momentele grele.”, a transmis Bogdan Loghin.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate