Image default
Suceava

Masterclass gratuit destinat antreprenorilor şi managerilor generali, pe 16 iunie, la hotel Magnificus din Suceava

În data de 16 iunie, în intervalul orar 8,30 – 18,00, sunteţi invitaţi să participaţi la un Masterclass gratuit, susţinut de dl. Petre Nicolae, în Suceava, la hotel Magnificus, salon Prince.

Evenimentul este destinat antreprenorilor şi managerilor generali.

„Vom face un schimb onest cu participantii si anume, noi le oferim timp de o zi, metodologie MBO – Managementul prin obiective, iar la final, fiecare poate decide daca vrea sa participe sau nu, la intregul program GM Masterclass.”, au precizat organizatorii.

Grupul-țintă este alcătuit din manageri de firme, indiferent dacă este start-up de business sau o afacere aflată în dezvoltare sau consolidare.

Petre Nicolae va dezbate mai multe subiecte, printre care planul de realizare a obiectivelor alocate posturilor, sistemul de raportare, modul de evaluare a gradului de realizare a obiectivelor de către angajați și modul în care managementul companiei coordonează, monitorizează și supervizează realizarea obiectivelor de către angajați.

Testimoniale:

Ioan Radulea – CEO Semapark

https://www.youtube.com/watch?v=E7gzQjIa-yA

Sorin Greu- General Manager Bog’art

https://www.youtube.com/watch?v=TfmkovUaIx0

Oana Taban – CEO Dentestet Clinic

https://www.youtube.com/watch?v=zkZkfiIvnO8

Vlad Enachescu-  General Manager Telekom TV

https://www.youtube.com/watch?v=dckLmPwc_C0

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate