Image default
Suceava

Maşinile care blochează accesul la punctele de colectare a deșeurilor, ridicate de Primăria Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, reaminteşte interdicţia de blocare cu autovehicule a accesului la punctele de colectare a deșeurilor.

„Dacă dimineață la ora 07:05 era blocat accesul la punctul de colectare a deșeurilor, la ora 7:18, colegii de la Poliția Locală făceau procedurile de sancționare, ridicare și transportare a autovehicului.”, a exemplificat Harşovschi.

„Nu uitați, acțiunile de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar continuă! Revin cu rugămintea către suceveni de a parca regulamentar mașinile și de a-și respecta vecinii!”, a transmis viceprimarul Sucevei, care a precizat că mașina de ridicat va fi folosită pentru ca cetățenii să înțeleagă că regulile trebuie respectate.

„Dacă gunoiul nu era ridicat, facebook-ul era plin de fotografii și nemulțumiri, blamând primăria că nu ridică la timp. Din păcate, astfel de cazuri nu sunt unice.”, a mai spus Harşovschi.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate