Image default
Rădăuți Suceava

„Mărţişoare muzicale”, la Casa de Cultură Rădăuţi

Primăria Rădăuți și Casa Municipală de Cultură au pregătit o surpriză de sezon.

Sâmbătă, 6 martie, de la ora 18.00, orchestra Casei de Cultură, condusă de profesorul Adrian Șerban, va oferi un buchet de mărțișoare muzicale, cu ocazia zilei de 1 Martie, dar și a celei de 8 Martie, Ziua Femeii.

În program se regăsesc cunoscute melodii de muzică clasică, muzică ușoară din repertoriul românesc și internațional, precum și muzică veche românească, cântece populare mexicane și rusești ori hit-uri din anii trecuți.

„Rapsodia Română”, „The second waltz”, „Dans ungar”, „Summer samba”, „Tijuana taxi”, „Kalinka”, „Nopțile Moscovei”, dar „Astăzi e ziua ta”, „Mulțumesc, iubită mamă”, „Floare albă, floare albastră”, „Iubesc femeia”, „Dacă n-ai fi existat”, piese interpretate de Orchestra „Florile Bucovinei” a Casei de Cultură, sunt câteva dintre piesele pe care le puteţi asculta.

Spectacolul este gratuit, dar, din cauza normelor impuse de pandemis cu coronavirus, în sală va fi permis accesul pentru 129 de persoane.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate