Image default
Rădăuți Suceava

Managerul Spitalului Rădăuți, Traian Andronachi, a fost demis de Consiliul de Administrație

Duminică seară, membrii Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal Rădăuţi, desemnaţi de Consiliul Local (Constantin Luchian şi Anca Calenciu), respectiv reprezentantul primarului (ing. Remus) au hotărât demiterea mangerului unităţii medicale din Rădăuţi, Traian Andronachi.

Hotărârea a fost luată în pofida opoziţiei formată de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Suceava şi de toţi reprezentanţii sindicatelor din spital.

În urma demiterii, Traian Andronachi a ţinut să mulţumească colegilor din spital: „Aşa fiind, raportat la această situaţie, în primul rând vreau să mulţumesc COLEGILOR mei de la spital, pentru întreaga colaborare, pentru munca şi efortul pe care l-aţi facut, îl faceţi şi îl veţi face. Pentru cei peste 4 ani pe care i-am petrecut împreună şi peste toate momentele frumoase sau grele peste care am trecut, va mulțumesc! Rămâneţi sănătoşi, Dumnezeu să vă ocrotească şi vă rog să colaboraţi pentru binele comunităţii şi al spitalului.”

Andronachi a mulţumit şi pentru sprijinul acordat de societatea civilă: „În al doiea rând vreau să vă mulțumesc vouă, SOCIETĂŢII CIVILE, pentru sprijinul şi încrederea pe care aţi acordat-o colectivului spitalului municipal Rădăuţi. Fără voi, cei care aţi sprijinit, nu am fi reuşit să trecem peste acele momemte care pentru alte spitale a însemnat închiderea pentru o perioadă a activităţii.”

Fostul manager nu a uitat nici de cei care au făcut posibile lucrările de modernizate a unităţii medicale, în condiţii de pandemie: „În al treilea rând vreau să mulţumesc colaboratorilor şi oamenilor curajosi prin intermediul cărora am reuşit, în plină pandemie, să demolăm acoperişul, să construim încă un etaj, să schimbăm lifturile şi toate ferestrele spitalului, să refacem faţada, fără să închidem activitatea vreunei secţii (şi toate astea pentru a nu pierde finanţarea integrala a tuturor cheltuielilor cu acest proiect, obtinută de la CNI), să avem cele mai rapide rezultate la testele RT PCR şi să păstrăm ordinea necesară, prin prisma cărora ne-am străduit să oferim servicii de calitate.”

Traian Andronachi a aminti şi de paptul că Spitalul Muncipal Rădăuţi a trecut în categoria a treia de acreditare, chiar în timpul stării de urgenţă: „În mod special, aş vrea să mai mulţumesc încă o dată colegilor pentru poate cea mai importantă recunoaştere a rezultatelor obţinute de Spitalul din Rădăuţi şi anume trecerea din categoria a cincea de acreditare, în categoria a treia, acest rezultat fiind obținut în timpul stării de urgență!”

„E drept, tot timpul este loc de mai bine şi îmi pun nădejdea că acest mai bine se va întâmpla. Vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc în egală măsură tuturor!”, a încheiat Andronachi.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate