Image default
Suceava

Lungu: A fost făcut un pas foarte important spre realizarea Sălii polivalente de 5.000 de locuri la Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, anunţă că a fost făcut un pas foarte important spre realizarea Sălii polivalente de 5.000 de locuri la Suceava.

„După demersurile repetate făcute de Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost parcurs un pas foarte important în construirea Sălii polivalente de 5.000 de locuri în municipiul Suceava”, a spus Lungu.

Compania Națională de Investiții (CNI) a finalizat evaluarea ofertei și a stabilit oferta câștigătoare pentru realizare Studiu de fezabilitate, Studiu topografic, Studiu geotehnic, Întocmire documentații avize și acorduri – construire Sală polivalentă 5.000 de locuri în municipiul Suceava.

„O sală polivalentă este extrem de necesară municipiului și județului Suceava. Sala polivalentă din Suceava, cu o arhitectură și o structură asemănătoare celei de la Oradea, va fi amplasată la intrarea în municipiul Suceava, dinspre București, cu posibilitate de acces din Drumul European E85. La nivelul județului și al municipiului Suceava sunt la orizont și alte proiecte, în diferite stadii, pentru care sunt hotărât să intensific demersurile în perioada următoare”, a mai spus Lungu.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate