Image default
Suceava

Lungu a depus, la Compania Națională de Investiții, proiectul pentru noul teren de fotbal din Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut parte din delegația primarilor care s-au întâlnit, miercuri, cu prim-ministru Viorica DĂNCILĂ, la Palatul Victoria.

Principala problemă discutată s-a referit la restituirea sumelor până la 60% din impozitul pe venit, pentru lunile ianuarie, februarie și martie.

„Doamna prim-ministru a promis că vom primi acești bani la rectificarea bugetară de la sfârșitul lunii iulie”, a spus Lungu.

În ceea ce privește codul administrativ, Dăncilă a promis că, în prima ședință de guvern, va fi dată o ordonanță de urgență prin care respectivul cod va fi adoptat va fi adoptat.

Deasemenea, primarii au solicitat Guvernului completarea sumelor pentru asistența socială, din cote de echilibrare din TVA, acolo unde primăriile sunt în dificultate și au nevoie de acești bani.

„A fost o întrevedere constructivă care sperăm că va avea primele efecte pozitive la rectificarea din luna iulie”, a declarat primarul Sucevei.

Tot miercuri, Lungu s-a întâlnit cu ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan DENEȘ, cu care a abordat tema decontării biomasei la Bioenergy.

Edilul şef a fost şi la Institutul Național al Patrimoniului, pentru a găsi soluții pentru reabilitarea Curții Domnești.

„Am depus la Compania Națională de Investiții proiectul pentru terenul de fotbal (la dimensiunile standard stabilite de către UEFA) și am discutat despre Sala Polivalentă”, a încheiat Ion Lungu.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate