Image default
Iași

Ludovic Orban: E nevoie de parteneriat cu preşedintele României, dar acest parteneriat să fie „pe picior de egalitate”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că PNL are nevoie de parteneriat cu preşedintele României, însă acest parteneriat trebuie să fie „pe picior de egalitate” şi „să conteze în luarea deciziilor prioritar interesele PNL”.

Într-un discurs ţinut în şedinţa Colegiului Director Judeţean PNL Arad, Ludovic Orban a spus că după ce Alina Gorghiu a ajuns preşedinte al PNL susţinută de Iohannis, „când era de luat o decizie, era un deget arătat înspre ceruri”, notează Agerpres.

„N-aş mai vrea să se întâmple aşa ceva în PNL. Partidul Naţional Liberal trebuie să trăiască pe propriile picioare. Deciziile în PNL trebuie să aparţină PNL şi trebuie luate în funcţie de interesele fundamentale ale PNL. Categoric că trebuie să fim într-un parteneriat cu preşedintele României, dar pe măsură ce trece timpul, acest parteneriat trebuie să fie pe picior de egalitate, în care să conteze în luarea deciziilor prioritar interesele PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul liberalilor a mai declarat că „va fi foarte greu de refăcut unitatea PNL, pentru că s-au făcut lucruri, în aceste trei luni, care lasă răni adânci”.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate