Image default
Iași

Lucrări de reparații și reamenajare la Agenția de Voiaj Iași

Agenția de Voiaj Iași va fi închisă în perioada 17 februarie -16 martie, din cauza lucrărilor de reparație și reamenajare. În această perioadă, se vor putea achiziționa legitimații de călătorie de la punctul  de vânzare a biletelor situat la etajul 2 din Complexul Iulius Mall Iași, în apropierea Complexului Studenţesc Tudor Vladimirescu.

Punctul de vânzare este deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00.

De asemenea, toate persoanele care doresc să călătorească cu trenul spre destinaţii interne pot achiziţiona biletul/abonamentul dorit din oferta comercială a companiei de la casele de bilete din Gara Iasi si din gara Nicolina sau ONLINE, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro

Cumpărarea biletelor pentru rute interne se poate realiza cu o anticipaţie maximă de 30 de zile. Cumpărarea biletelor internaționale se poate realiza cu o anticipaţie maximă de 3 luni.
CFR Călători acordă importante reduceri în funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul. Reducerile pornesc de la 5% pentru o anticipaţie de 6 zile şi ajung până la 15% pentru anticipaţia de peste 21 de zile. Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile de călătorie acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi secţiunea Oferte.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate