Image default
Fălticeni Rădăuți Suceava

Liga a III-a de fotbal va începe pe 12 septembrie

Joi, 3 septembrie, la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului Ligii a III-a, ediția 2020-2021.

În contextul pandemiei de coronavirus, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a validat, pe data de 18 august, un format cu 100 de echipe, repartizate în 10 serii.

Foresta Suceava, CSM Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni vor lua startul în cele de-al treilea eşalon, în prima serie a Ligii a III-a, alături de echipele: Bradul Borca, Dante Botoșani, Sporting Juniorul Vaslui, Ceahlăul Piatra Neamț, Știința Miroslava, Hușana Huși și CSM Pașcani.

În prima etapă, pe 12 septembrie, Foresta Suceava va juca pe teren propriu cu Știința Miroslava, CsSM Bucovina Rădăuți va juca în deplasare la Sporting Juniorul Vaslui, echipă nou promovată, iar Șomuz Fălticeni va întâlni, în deplasare, echipa Bradul Borca, de asemenea oechipă care a promovat în această vară.

În etapa a treia este programat derby-ul Foresta Suceava-Bucovina Rădăuți, în etapa a patra va avea loc meciul dintre Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava iar în etapa a șaptea, la Rădăuți se vor întâlni Bucovina din localitate cu Șomuz Fălticeni.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate