Image default
Neamt

Liderul PSD Neamț Ionel Arsene îl sprijină pe Eugen Teodorovici

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, și-a declarat public sprijinul pentru Eugen Teodorovici- cel care a anunțat că va candida la funcția de președinte al PSD.

Arsene a spus că se bucură nespus pentru decizia pe care a luat-o prietenul și colegul său, Eugen Teodorovici, de a candida la președinția partidului.

“Am așteptat acest anunț la fel ca foarte mulți dintre PSD-iștii care își doresc o schimbare și o reformare reală a celui mai mare partid din România.

Partidul Social Democrat trebuie să redevină formațiunea politică care i-a reprezentat mereu pe români, care s-a opus și a corectat nedreptățile politicilor distructive ale partidelor de dreapta din ultimii 30 de ani, fie că a fost vorba de PNȚCD, PDL sau PNL. Avem nevoie de lideri patrioți, curajoși și competenți, pentru a putea fi atât  un partid de opoziție puternic, dar mai ales un partid care să guverneze pentru români și pentru România, iar tu, Eugen, ești unul dintre ei!”

Liderul PSD Neamț  i-a urat succes lui Eugen Teodorovici și l-a asigurat de toată încrederea și susținerea sa.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate