Image default
Neamt

Liceul cu Program Sportiv din Roman va primi finanțare prin Programul Erasmus+

Liceul cu Program Sportiv din Roman va primi finanțare de 18.600 euro prin intermediul Programului Erasmus+ evaluat de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

Proiectul se va desfășura în perioada 1 august 2019 – 31 ianuarie 2021 și vizează îmbunătățirea competențelor de lucru ale cadrelor didactice care predau sau vor preda la clase unde se lucrează cu adulții înscriși în Programul A doua șansă pentru a reduce absenteismul și a combate fenomenul de abandon școlar.

Pentru atingerea obiectivelor propuse, una dintre activitățile de bază o constituie participarea cadrelor didactice la cursul care se va desfășura în Florența, în septembrie.

În acest sens vor fi selectați 8 profesori care vor asimila aptitudini de diferențiere a conflictelor şi vor stăpâni tehnici de dezvoltare emoțională și intelectuală a tinerilor participanți la educație.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate