Image default
Suceava

 Lansarea echipei USR PLUS pentru Primăria și Consiliul Local Fălticeni

Alianța USR PLUS și-a prezentat, sâmbătă, 1 august, de la orele 10.00, candidații pentru funcțiile de primar și consilieri ai orașului.

George Mîndruță, fălticenean, în vârstă de 48 de ani, militar de carieră, cu o largă experiență în teatrele de operațiuni ale NATO și ONU din Bosnia, Libia, Afganistan și Sudanul de Sud, a fost desemnat în cursa pentru primărie.

“Suntem o echipă de oameni cu experiențe profesionale din toate domeniile, candidați cu expertiză și cu trecut curat. Credem că la alegerile locale din 27 septembrie este șansa Fălticeniului de a-și recăpăta mândria și strălucirea. Avem multe proiecte, pe care le vom prezenta alegătorilor în perioada următoare”, a declarat George Mîndruță. La eveniment au participat liderii județeni ai Alianței USR PLUS, deputații USR Nicolae-Daniel Popescu și Emanuel Ungureanu, iar liderul USR, Dan Barna, și europarlamentarul USR PLUS, Ramona Strugariu, au adresat mesaje video de susținere.

Echipa USR PLUS Fălticeni a lansat, totodată, platforma online www.orasuloamenilorbuni.ro, unde cetățenii pot consulta proiectele propuse pentru dezvoltarea orașului și pot intra în contact cu fiecare candidat.

“Patru ani, patru mari proiecte, cu asta venim în fața oamenilor. Șosea de centură, hub pentru startups – zonă industrială, digitalizarea serviciilor primăriei și regenerare urbană, patru dimensiuni pe care vom orienta Fălticeniul până în 2024. Desigur, avem multe alte proiecte mai mici, dar la fel de importante. Vom ajunge la fiecare fălticenean, să le explicăm”, a precizat George Mîndruță.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate