Image default
Rădăuți Suceava

KSE Târgu Secuiesc – Bucovina Rădăuți 0-1, în Liga a III-a de fotbal

CSM Bucovina Rădăuți a obținut, sâmbătă, 28 septembrie, o victorie foarte importantă în deplasarea de la Târgu Secuiesc, administrându-le celor de la KSE prima înfrângere a sezonului.

Pe o vreme ideală pentru fotbal, un gazon excelent și o bază sportivă cum nu au multe echipe nici la liga a doua, fotbaliștii rădăuțeni au făcut un meci foarte bun, impulsionați permanent de pe banca tehnică de cei doi antrenori, Dorin Goian și Daniel Bălan.

După o ocazie imensă avută de Ionuț Plămadă, al cărui șut a fost apărat de către portarul gazdelor din situație de unu la unu, a urmat și replica gazdelor, care au trimis balonul în transversală, cu un șut de la distanță.

Pe Stadionul „Doctor Sinkovits” din Târgu Secuiesc avea să se lase liniștea în minutul 38, când șutul expediat excepțional din lovitură liberă de Daniel Păiuș avea să se oprească în plasa porții adverse, ducând scorul la 1-0, fotbaliștii rădăuțeni intrând la pauză cu avantaj minim pe tabela de marcaj.

Repriza secundă avea să se desfășoare într-o un ritm alert, cu faze la ambele porți, ambele echipe făcând risipă de efort și practicând un fotbal frumos, în viteză.

Gazdele au încercat să amenințe poarta apărată foarte bine de Zvoronciuc prin şuturi de la distanță, iar rădăuțenii au replicat prin contaatacuri periculoase, Ungureanu, Stoian și Busuioc având şansa să majoreze diferența.

Fotbaliștii pregătiți de Daniel Bălan și Dorin Goian aveau să joace exact până la final și să reziste presiunii gazdelor, reușind să obțină o binemeritată victorie, pe un teren unde nu multe echipe obțin puncte.

În urma acestei victorii, CSM Bucovina Rădăuți acumulează 15 și ocupă poziția a doua în clasament, cu trei puncte mai puțin decât primul loc, ocupat de Aerostar Bacău.

CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI a început partida în următoarea formulă : ZVORONCIUC – ALECSANDRU – ANTONESEI – MIHĂEȘ – CIOBANU – PĂIUȘ – SAHLEAN – UNGURIANU – PLĂMADĂ – NETBAI – IONESI.
Au mai intrat : STOIAN – COROAMĂ – BEJENAR și BUSUIOC.
Antrenori Dorin Goian, Daniel Bălan și Marius Lup.

În următoarea etapă, CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI va primi vizita OȚELULUI GALAȚI, ocupanta locului trei în clasament, în derby-ul etapei a VII-a.

Meciul va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, de la orele 15.00, pe Stadionul Municipal din Rădăuți.

foto: Cristian Plosceac

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate