Image default
Suceava

Judeţul Suceava, reprezentat la târgurile de turism de la Londra şi Varşovia

Consiliul Judeţean Suceava promovează destinaţia turistică Bucovina, în luna noiembrie, la două dintre cele mai apreciate manifestări internaţionale de profil.

Astfel, prin participarea la Târgul internaţional de turism „World Travel Market” din Londra, din intervalul 4-6 noiembrie, Consiliul Judeţean Suceava îşi propune consolidarea prezenţei judeţului Suceava pe piaţa turistică din Marea Britanie, o motivaţie importantă constituind-o şi cursele aeriene zilnice dintre Suceava şi Luton (Londra).

Prin prezenţa la târg se urmăreşte sensibilizarea agenţiilor de turism şi a publicului interesat din Marea Britanie asupra potenţialului turistic din Bucovina, cât şi a accesului „extrem de facil” către această destinaţie.

Pe de altă parte, prin participarea la Târgul internaţional de turism „Tour &Travel” din Varşovia, din perioada 21-23 noiembrie, administraţia judeţeană suceveană are în vedere atragerea unui mai mare număr de vizitatori din Polonia, turiştii din această ţară ocupând poziţia a şasea în topul turiştilor externi sosiţi în judeţul Suceava.

Promovarea judeţului se va face cu ajutorul materialelor de informare turistică, dar şi prin intermediul ofertelor turistice ale operatorilor economici şi asociaţiilor profesionale din turismul sucevean.

Consiliul Județean va aloca acestor participări suma de 43.600 de lei, delegațiile urmând să fie alcătuite din câte 3 persoane.

„Târgurile de turism sunt ocazii de evidenţiere şi de promovare a potenţialului turistic natural şi antropic al judeţului, a tradiţiilor, obiceiurilor, valorilor culturale şi obiectivelor turistice ale regiunii, fiind demersuri care duc la imaginii judeţului nostru pe piaţa internă şi internaţională”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

El a menţionat că evenimentele cu caracter turistic de pe planurile local, regional, naţional şi internaţional s-au reflectat în creşterea numărului de turişti din ţară, dar şi din străinătate.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate