Image default
Suceava

Judeţul Suceava, gazdă a Turneului internaţional de fotbal “Patru regiuni pentru Europa”

Judeţul Suceava va găzdui, conform principiului rotaţiei, cea de a XVIII-a ediţie a Turneului internaţional de fotbal pentru juniori sub 16 ani, “Patru regiuni pentru Europa”.

Turneul se va desfăşura în perioada 4-9 august, la eveniment urmând a lua parte tineri din judeţul Suceava, Departamentul Mayenne (Franţa), Regiunea Schwaben (Germania) şi din Regiunea Cernăuţi (Ucraina).

Pentru desfăşurarea acţiunii, din bugetul judeţean este alocată o sumă de 360.000 de lei, bani cu care se vor acoperi, printre altele, cheltuieli legate de cazare, masă, transport, bilete de intrare la obiectivele vizitate, suveniruri, materiale de promovare şi echipamente de joc.

În cadrul turneului, judeţul Suceava va fi reprezentat, în principal, de tineri de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, dar şi de elevi ai cluburilor de profil.

Evenimentului sportiv i s-a adăugat şi o componentă culturală, astfel că, în seara festivă a turneului, o orchestră camerală formată din 20 de tineri va susţine un recital, interpretând piese reprezentative pentru cele 4 regiuni din Europa.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate