Image default
EXCLUSIV

Joburi în Europa – 9 august

Deschidem seria ofertelor de pe continent oarecum atipic, cu Slovenia, care își menține interesul pentru proiectanți, ingineri, consultanți în agricultură, nutriționiști și asistente medicale.

Liderul european Germania nu își simte locul amenințat, din moment ce plusează cu variante pentru electricieni, sudori, șefi de echipă, ospătari, bucătari, mecanici mașini de prelucrare a plasticului, maseuri, recepționeri, șoferi de camioane, operatori stivuitori, tâmplari și măcelari.

Dacă vă bate gândul să vă stabiliți temporar în Croația, trebuie să știți că există joburi pentru tehnicieni ecologici, instalatori, profesori în învățământul secundat și economiști.

Ajungem neapărat și în nordul continentului, acolo unde Finlanda poate reprezenta o alternativă, cu ale ei oferte pentru șoferi de camioane, asistenți îngrijitori, mecanici, contabili, bucătari și ingineri constructori.

O altă țară cu posibilități promițătoare, Belgia, poate atrage cu locuri pentru manageri proiecte, ingineri proiectanți și ingineri dezvoltare hardware.

Chiar dacă am lăsat deoparte state cu economii mai puternice, promitem să ne revanșăm data viitoare. Acum vă mai spunem doar că în Cehia există variante pentru asamblori echipamente electrice, șoferi de camioane, zidari și curățitori de fațade.

Alina Andronic

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate