Image default
EXCLUSIV

Joburi în Europa – 3 decembrie

Vremea a început să se răcească nu numai la noi, ci și pe întreg continentul, dar cu toate acestea ofertele de muncă se mențin la cote competitive.

Începem cu o țară nordică, Norvegia, deosebit de interesată în acoperirea posturilor de tâmplari, operatori mașiniști, ospătari, lucrători în producție și mecanici auto.

Chiar dacă aproape de noi geografic, Ungaria se prezintă bine în ceea ce privește piața muncii.

Stau dovadă variantele înaintate centrelor EURES, pentru electricieni, bucătari, brutari, operatori mașini de prelucrare, montatori structuri, dulgheri, sudori, cofetari, măcelari și casieri.

La fel ca în fiecare săptâmână, cea mai puternică economie de pe continent, cea a Germaniei domină piața și în acest domeniu.

Joburile propuse sunt de specialiști și consultanți IT, dezvoltatori software, recepționeri, zidari, grădinari, bucătari, electricieni, sudori, ospătari, mecanici, specialiști logistică, stivuitori, șoferi de camion, măcelari și tâmplari.

Ne îndreptăm atenția și spre Olanda, acolo unde sunt solicitați angajați în sere de flori, producții de roșii, ardei și căpșuni, grădinărit și horticultură.

Am lăsat special la final un stat fluctuant în privința ofertelor.

Franța poate deveni interesantă pentru lucrători polivalenți în hoteluri, zidari, traducători, ingineri IT, măcelari, rectificatori și lucrători comerciali.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate