Image default
Neamt

Jandarmii asigură măsurile de ordine și siguranță publică la „Piatra Fest”

Jandarmii nemțeni asigură măsurile de ordine și siguranță publică la ediția din acest an a evenimentului Piatra Fest, prilejuit de Zilele Municipiului Piatra-Neamț, de joi până duminică.

Concomitent cu menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pe parcursul celor 4 zile, jandarmii nemțeni vor acționa în vederea prevenirii tulburării ordinii și liniștii publice, a faptelor de natură contravențională sau penală și protecția participanților la manifestările cultural-artistice.

Inspectoratul de Jandarmi recomandă cetăţenilor care participă la evenimente să respecte regulile stabilite de organizatori, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate și responsabilitate în respectarea măsurilor de protecție sanitară, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale, iar în cazul în care sunt însoțiți de copii să-i supravegheze cu atenție.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate