Image default
Botosani

Jandarm în misiune, implicat într-un accident rutier

În această dimineață, în jurul orelor 11.00, un jandarm care executa o misiune de asigurare a securității transportului buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare a intervenit pentru salvarea victimei unui accident rutier produs la ieșirea din orașul Darabani.
Într-o curbă, un autovehicul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.
Plutonierul major Popa Daniel a acționat prompt și a scos șoferul din mașina avariată, o femeie care se afla în stare de inconștiență.
După extragerea femeii, observând că de sub capota autovehiculului iese fum, jandarmul a ridicat capota și a scos bornele bateriei, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.
În câteva minute, femeia și-a revenit, fiind preluată de echipajul medical al ambulanței sosite la locul accidentului.
Jandarmul nu a intervenit de unul singur, în demersurile sale a fost ajutat de către un reprezentant al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Botoșani, respectiv un șofer din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare, împreună cu care se afla în executarea misiunii menționate.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate