Image default
Iași Neamt

Iubitorii Ceahlăului pot participa la primul eveniment de ecologizare organizat de Cabana Dochia

Iubitorii Ceahlăului dornici să participe la o eco-drumeție la altitudinea de 1750 metri sunt invitați să se înscrie la primul eveniment de ecologizare organizat de Cabana Dochia. Ecologizarea va avea loc în jurul cabanei și se va desfășura pe 18 și 19 august.

Participarea este posibilă pe bază de înscriere și doar în limita a 50 de locuri. Primele 50 de persoane care își rezervă locul la numărul de contact afișat mai jos se vor bucura de cazare și mese gratuite, dar și de prezența într-o comunitate de oameni frumoși, animați de același scop nobil.

Tot ce trebui să ai la tine sunt bocancii de munte și motivația de a contribui cu adevărat la misiune. De mănușile și restul echipamentului necesar, dar și de voie bună, băuturi alese sau bunătăți cu adevărat delicioase, puse pe masă la dejun, prânz și cină ne ocupăm noi. Dacă ai mai fost la Cabana Dochia, știi deja că ne străduim cu fiecare ocazie să fim cel puțin la nivelul așteptărilor oaspeților noștri. Ia-ți așadar prietenii și familia și grăbește-te să prindeți loc în marea aventura din august.

Muntele are nevoie de ajutorul nostru ca să ne poată pune la dispoziție cu aceeași generozitate toate frumusețile sale, iar noi avem cu siguranță nevoie de o vacanță binemeritată. Doar imaginează-ți cum va fi să prinzi răsăritul sau apusul de la 1750 metri altitudine, să te bucuri de aerul curat de munte sau de peisajele amețitor de frumoase ale Ceahlăului și îți vei da seama imediat că nu ai niciun motiv să stai pe gânduri”, spun organizatorii.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0730603802.

Detalii găsiți pe:

https://www.facebook.com/DochiaCeahlau/și https://www.instagram.com/cabanadochia/?hl=en

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate