Image default
Iași

Iohannis, la Bruxelles: România are o şansă mare să obţină o finanţare consistentă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că țara noastră are o şansă mare să obţină o finanţare consistentă pentru următorii ani din partea Uniunii Europene.

„În total, se negociază sume foarte mari astăzi, poate şi mâine (n.r. – sâmbătă), aici, la Consiliul European. Eu sunt foarte hotărât să mă bat pentru interesul României în aşa fel încât să obţinem un rezultat consistent. Întreaga echipă care mă însoţeşte şi întreaga echipă şi de la Reprezentanţă şi cei din ministere au pregătit materiale suficiente. Sunt relativ optimist că în final pentru România sumele vor fi rezonabile, vor fi consistente, dar dacă m-aţi întreba dacă vom finaliza discuţiile astăzi şi mâine, cred că nimeni nu poate să răspundă” , a declarat Iohannis înainte de reuniunea extraordinară a Consiliului European care se desfăşoară la Bruxelles.

În contextul negocierilor pe bugetul multianual UE,  șeful statului a subliniat importanţa fondurilor de coeziune şi a celor cuprinse în Politica Agricolă Comună, pentru ţara noastră.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate