Image default
Suceava

Întâlnire PNL USR-PLUS, la Suceava

Astăzi, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu Ioan Balan, Ion Lungu și Angelica Fădor s-au întâlnit cu conducerea USR PLUS Suceava, reprezentată de Teodora Munteanu, George Mândruță, Radu Ciornei și Radu Rey.

La această primă discuție, Gheorghe Flutur a făcut o prezentare a programului de guvernare al administrației județene Suceava, programul votat cu un scor mare de cetățenii județului la alegerile locale de anul trecut.

Cele două formaţiuni au convenit să se întâlnească periodic.

Prima acțiune comună a parlamentarilor PNL și USR PLUS din Suceava, împreună cu președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și conducerea USR-PLUS Suceava va fi o discuție privind bugetul pe 2021 cu ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drula, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea și ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare.

Tema principală este includerea în buget a construcției de autostrăzi care să lege județul Suceava de Capitală și Ardeal precum și a celorlalte lucrări de infrastructură importante pentru județul Suceava.

Gheorghe Flutur a anunțat că vineri va avea loc o întâlnire a primarilor localităților prin care urmează să treacă autostrada A7, cu reprezentații Companiei Naţionale de Admisnistrare a Infrastructirii Rutiere (CNAIR) și ai celorlalte instituții implicate în construcția autostrăzii A7.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate