Image default
Suceava

Inspectorii şcolari suceveni vor verifica online modul în care cadrele didactice respectă prevederile activităților din programă

Inspectoratul Școlar Judeţean Suceava va verifica online modul în care cadrele didactice respectă prevederile activităților din programă.

Șeful Inspectoratului GRIGORE BOCANCI a declarat că, de săptămâna viitoare, vor începe efectiv inspecțiile școlare tematice și de specialitate în mediul online.

Potrivit inspectorilor școlari, există semnale din județ că unii profesori absentează de la cursurile online sau că nu desfășoară un act educațional de calitate.

BOCANCI a precizat că Ministerul Educației a trimis o serie de directive în acest sens, procedurile practice urmând să fie perfectate la nivel local.

Inspectorii școlari care vor efectua inspecții online vor intra pe platformele digitale odată cu elevii și profesorii, având astfel posibilitatea de a asista la cursuri.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate