Image default
Comunicate de presa

Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Ref:        Transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic

 

Începând cu data de 20 mai 2019 transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunea 6.0.6 a aplicației Revisal.

Angajatorii care în prezent utilizează versiunea 5.0.8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5 după care vor putea instala versiunea 6.0.6.
Pentru actualizarea aplicației Revisal este recomandat să urmați instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare a noii versiuni. Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să efectuați o copie de siguranță a bazei de date, accesând butonul „Salvare baza de date”  sau „Export angajator” din meniul „Instrumente”.

Având în vedere faptul că o comunicare publică reprezintă un element important în informarea și conștientizarea cu privire la transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic, vă rugăm să ne sprijiniți în promovarea informațiilor existente pe site-ul instituției noastre www.itmsuceava.ro / Sectiunea Revisal.

În cazul în care angajatorii întâmpină dificultăți în instalarea versiunii 6.0.6 – Reges, se pot adresa Serviciului Informatică al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava.

 

Cu deosebită consideraţie,

 

Romeo BUTNARIU

Inspector Şef

Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava

 

Narcisa CIOLTAN

Consilier,

Compartiment Comunicare şi Relaţii cu Publicul

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate