Image default
Comunicate de presa

INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ SIGHETU MARMAŢIEI

Ţigări ascunse în podeaua autoturismului, depistate în P.T.F. Siret

* Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit, ascunse într-un spaţiu special amenajat în podeaua unui autoturism condus de un cetățean român, aproximativ 1.640 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

* Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2.457 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cetăţeanul român a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

 

În data de 08.05.2019, în jurul orei 01.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român P. A. în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism marca Opel Zafira.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 1.638 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2.457 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul în valoare de 4.500 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării de către autoritatea vamală, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate