Image default
Comunicate de presa

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani

Ministerul Educației Naționale a bugetat ieri, 23.05.2019, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani cu suma de 6.719.000 lei necesară unităților de învățământ preuniversitar de stat pentru plata hotărârilor judecătorești având ca obiect acordarea de daune-interese moratorii sub forma dobânzii legale. Inspectoratul Școlar Județean va repartiza această sumă pe fiecare unitate de învățământ din județul Botoșani, în funcție de solicitări, urmând apoi să se realizeze și deschiderile de credite. Odată cu achitarea acestor sume, la nivelul județului Botoșani se finalizează punerea în aplicare a hotărârilor judecătorești privind acordarea drepturilor salariale și a hotărârilor judecătorești privind acordarea de daune-interese moratorii sub forma dobânzii legale.

Astăzi, 24.05.2019, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a primit suma de 8.558.000 lei necesară achiziționării voucherelor de vacanță pentru angajații din sistemul de învățământ. Luni,27.05.2019, inspectoratul școlar va repartiza către unitățile de învățământ din județul Botoșani sumele necesare achiziționării voucherelor. La nivelul județului Botoșani vor beneficia de voucherede vacanță un număr de 5.902 angajați din sistemul de învățământ.

 

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate