Image default
Comunicate de presa

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN SUCEAVA

BULETIN DE PRESĂ – 19.02.2020

 

 

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de poliţişti

 

La 18.02.2021, ora 10:45, Secţia 3 Poliţie Rurală Marginea a primit spre punere în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Rădăuţi, faţă de un localnic de 24 de ani, condamnat la o pedeapsă de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

Bărbatul de 24 de ani a fost identificat pe raza comunei Marginea, fiind reţinut, escortat şi încarcerat în Penitenciarul Botoşani.

 

          Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

 

La 18.02.2021, ora 17.55, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava, o localnică de 40 de ani a surprins şi accidentat o minoră de 8 ani angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, amenajată și semnalizată corespunzător.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a minorei,  care a fost transportată cu  ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii  alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

 

La 18.02.2021, ora 22:55, la o unitate spitalicească din judeţul Suceava s-a prezentat un localnic de 47 de ani împreună cu fiica sa de 15 ani care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în timp ce era angajată în traversarea străzii Cuva Vodă din municipiul Suceava, pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, tânăra de 15 ani a fost acroşată de un autoturism al cărui conducător auto, după ce a oprit şi a discutat cu victima, rămânând ca în funcție de evoluția stării de sănătate a tinerei să se întâlnească ulterior,  a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 19 ani din comuna Ipoteşti.

Tânărul de 19 ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultaul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

 

Dosar penal la regimul rutier

 

 La 18.02.2021, ora 22:45, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control pe D.J. 291A dinspre orașul Siret spre comuna Zvoriștea autoturismul condus de un bărbat de 21 ani din orașul Siret.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 21 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate