Image default
Botosani

Încep înscrierile la licitațiile pentru atribuirea locurilor de parcare vacante

Începând de luni, 25 ianuarie, botoșănenii care vor să închirieze unul din ce 272 de locuri de parcare pentru care nu a fost plătitiă taxa de rezervare în anul 2020, pot depune cerereri de înscriere la licitațiile publice organizate de Primărie. La acestea se mai  adaugă şi alte 318 de locuri nou înfiinţate.

În perioada 25 ianuarie – 5 februarie, se fac înscrieri pentru prima etapă a licitaţiei, care va fi organizată pentru locurile neplătite în zona delimitată de străzile: Bulevardul Mihai Eminescu, Gării, Aprodu Purice, Dimitrie Pompeiu, Doboşari (zona ANL Cişmea), Împărat Traian, Săvenilor, Tudor Vladimirescu, Ion Pillat.

Înscrierile se fac la sala de şedinţe din Casa Cărţii, de luni până joi în intervalul orar 9:00 – 15:00, respectiv vineri, între orele 9:00 – 11:00.

Pot depune cereri persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, au maşină proprietate personală, în leasing sau preluată în comodat de la firme sau alte persoane şi nu au rezervat un alt loc de parcare sau garaj în zona respectivă.

Este permis doar un loc de parcare pentru un apartament, indiferent de câţi membri ai familiei respective au autoturisme.

Licitaţiile vor avea loc la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, la date care vor fi anunţate din timp de reprezentanţii primăriei

În etapa a doua, municipalitatea va organiza licitaţie pentru rezervarea locurilor de parcare neplătite în anul 2020 din zona delimitată de următoarele străzi: Bulevardul Mihai Eminescu, Sucevei, Pacea, Mihail Kogălniceanu, Viilor, Patriarhul Teoctist Arapaşu (zona ANL Bucovina), Maior Ignat, Petru Rareş. Înscrierile pentru etapa a doua vor avea loc în perioada 8 – 19 februarie.

În acest an, taxa minimă pentru rezervarea unui loc de parcare este de 172 de lei, faţă de 138 de lei în 2020.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate