Image default
Neamt

Incendiu vegetație uscată în localitatea Oanțu

Pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în localitatea Oanțu, comuna Pângărați.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, voluntari din cadrul SVSU Pângărați și lucrători de la Ocolul Silvic Vaduri, potrivit ISU Neamț.

Incendiul se manifesta la vegetație uscată și cioate, pe o suprafață de aproximativ 1,5 ha, cu posibilitatea propagării la fondul forestier.

Intervenția a fost una de durată datorită zonei greu accesibile în care s-a produs evenimentul, precizează reprezentanții ISU Neamț.

Transportul apei și a materialelor pentru intervenție a fost realizat de către lucrătorii de la Ocolul Silvic, cu ajutorul unor autoturisme de teren.

Localizarea și lichidarea incendiului a fost realizată după patru ore de la primirea apelului, focul deschis în spații deschise fiind cauza probabilă de producere a acestuia, mai adaugă ISU Neamț.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate