Image default
Neamt

Incendiu casă în comuna Dămuc

Pompierii au fost înștiințați, miercuri după amiază, despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Puntea Lupului, comuna Lunca de Jos din județul Harghita (învecinată cu localitatea Huisurez, comuna Dămuc).

La locul solicitării s-au deplasat pompieri voluntari din cadrul SVSU Dămuc, Bicaz Chei, Bicazu Ardelean și Bicaz cu trei autospeciale de stingere, pompieri militari din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Bicaz, transmite ISU Neamț.

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case construită din lemn, cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești.

Până la sosirea pompierilor, din locuința cuprinsă de flăcări a fost scoasă de către fiul său o femeie în vârstă de 80 de ani, precizează reprezentanții ISU Neamț.

Proprietarii locuinței (în vârstă de 80 și 82 de ani) au suferit atacuri de panică. Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SAJ dar au refuzat transportul la spital.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul.

Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului, mai adaugă ISU Neamț.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate