• Acasa
  • Botosani
  • Încă un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor! Mai puține amenzi la Botoșani
Botosani Slider Botosani

Încă un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor! Mai puține amenzi la Botoșani

Î​​n ultimele 24 de ore, jandarmii  botoșănenii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 102.200 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație, precum și 6 amenzi pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice. Echipajele de jandarmi au escortat 6 autoturisme, fiind conduse la centrele de carantină 16 persoane.

​Polițiștii au efectuat verificări la 1.070 persoane izolate la domiciliu si 131 localuri publice cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență. De asemenea, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 147.000 de lei, dintre care 41 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației în valoare totală de 77.000 de lei.

​Ieri, IPJ Botoșani a ​înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor în care se efectuează cercetări pentru această fapt​ă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate