• Acasa
  • Botosani
  • Încă un cadru medical din Botoșani a fost răpus de coronavirus
Botosani Slider Botosani

Încă un cadru medical din Botoșani a fost răpus de coronavirus

O asistentă medicală de la Secția de boli Contagioase a Spitalului Județean Mavromati a murit astăzi la Spitalul din Iași, unde a fost internată în stare gravă.

Lenuţa Buta avea doar 46 de ani și s-a testat după ce a manifestat simptome specifice. A fost internată la Botoșani, însă starea i s-a înrăutățit și medicii au decis transferul său la Iași, unde a stat 4 săptămâni la Terapie Intensivă.

Astăzi asistenta a pierdut lupta cu viața.

Decesul a fost făcut public de dr. Valentina Morcov, medicul șef al Secției de Boli Contagioase.

„Iubea oamenii. Iubea muntele. Dumnezeu a iubit-o prea mult și a luat-o la El, lăsându-ne consternați! Încă o victimă COVID-19 din rândul cadrelor medicale! Cuvintele sunt prea sărace ca să poată exprima durerea pe care o lași în urmă, Draga noastră Lenuța! Dumnezeu să te ierte și să te primească în ceata îngerilor Săi!
Secția Boli Infecțioase Adulți este de azi mai săracă, pierzând o asistentă medicală extraordinară! Am rămas cu un mare gol în suflet în urma acestei nedrepte despărțiri!” a scris dr. Valentina Morcov pe pagina sa de socializare.

După medicul Mariana Andrioaie este al doilea cadru medical din Botoșani răpus de Covid-19 de la declanșarea pandemiei.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate