Image default
Suceava

În județul Suceava, peste 1.250 de persoane s-au vaccinat, joi, împotriva Sars-Cov2

În cursul zilei de joi, 21 ianuarie, în județul Suceava 1.262 de persoane s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2.

Distribuția pe centre de vaccinare este următoarea:
– Spitalul Județean Suceava – 574
– Spitalul Municipal Rădăuti – 194
– Spitalul Municipal Fălticeni – 114
– Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – 146
– Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 120
– Spitalul Orășenesc Siret – 114

Cu echipa mobilă de vaccinare, în perioada 18-22 ianuarie, s-au efectuat 432 de vaccinări anti Sars-Cov2 la beneficiarii din Centrele de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, Zvoriștea și Costâna.

Până în momentul de față, în total, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 8.583 de persoane.

Pentru data de 22 ianuarie, în Etapa a II-a a campaniei de vaccinare, destinată persoanelor cu vârsta peste 65 de ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum şi personalului-cheie care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale s-au înscris 986 de persoane in vederea vaccinarii impotriva Sars-Cov2.

În judeţul Suceava, sunt deschise publicului pentru programare 7 centre de vaccinare (Spital Județean Suceava, Spital Municipal Rădăuți, Spital Municipal Fălticeni, Spital Municipal Câmpulung, Spital Orășenesc Gura Humorului, Spital Orășenesc Siret și Sala de sport Vatra Dornei).

Capacitatea zilnică de vaccinare este de 420 de persoane cu prima doză şi cu rapel.

În judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile zile a fost programat pentru vaccinare impotriva Sars-Cov2 un număr de 7.453 de persoane.

Gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile, singurul centru de vaccinare unde mai sunt sloturi disponibile fiind cel de la Sala de sport din Vatra Dornei.

„Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv.”, a precizat directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, dr. Dinu Florin Sădean.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate