Image default
Rădăuți Suceava

În iunie, Rădăuţiul va organiza Campionatele Naționale de Skandenberg

Municipiul Rădăuți va găzdui, în perioada 4-6 iunie, Campionatele Naționale de Skandenberg-Armwrestling și Para-Armwrestling 2021.

Organizatorii evenimentului sunt Asociația Română Braț de Fier și ACS Bucovina Skandneberg – Andrei Chipreanov, cu suportul celor 16 cluburi fondatoare ale Federației Române de Skandenberg-Armwrestling, în parteneriat cu Primăria Rădăuți.

„Inițial, am dorit organizarea competiției între 9 și 11 aprilie. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, am fost nevoiți să amânăm. Vă promit un eveniment memorabil, unic prin amploare și valoare sportivă.”, a precizat Chipreanov.

Mircea Simionescu-Simicel, secretar general al ‎World Armwrestling Federation, a realizat, săptămâna trecută, inspecția pentru campionatele naționale 2021, găzduite de multiplul campion Andrei Chipreanov, prin ACS Bucovina Skandenberg, cu suportul partenerilor, sponsorilor și al Primăriei Rădăuți.

Campionatele vor fi organizate în Piața Unirii din Rădăuți, pe o scenă acoperită.

În fața scenei vor fi montate scaune pentru public.

Organizatorii se vor asigura, cu suportul autorităților, ca toate normele de siguranță sa fie respectate.

Îi mulţumesc domnului Mircea Simicel, președintele Federației Române de Skandenberg, care, prin instituția pe care o conduce, ne este alături. Campionatul Naţional de la Rădăuți este primul pe care Federația îl organizează.”, a transmis campionul rădăuţean Andrei Chipreanov.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate