Image default
Suceava

„Împreună pentru #Suceava!”: Personalul medical are nevoie de ajutor. Salvatorii tăi au nevoie de EROI. Salvatorii tăi au nevoie de TINE.

Campania de strângere de fonduri „Împreună pentru #Suceava!”, derulată în lupta cu pandemia COVID-19, inițiată de Enache Pirtea & Asociații, GripADs, Spectrum Medical Center, Asociația Pompierilor Bucovineni, SIG Consulting, Multimedia Factory și Asociația Comunitară Bucovina, cu sprijinul Fundației Comunitare Sibiu a reușit marţi donarea a 1500 de bucați măști de protecție tip KN95 (1.100 către Spitalul Județean de Urgență Suceava şi 400 către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava), și 400 de perechi mănuși de unică folosință.

Încă de la momentul lansării campaniei, s-a simțit mobilizarea și implicarea societății civile, sumele și produsele donate ajungând la momentul de față la valoarea de 24.813 lei, provenind de la persoane fizice, și de 73.652 de lei, provenind de la persoane juridice. Donația realizată marţi a fost posibilă cu sprijinul ING Tech Fundației Comunitare București și Asociației pentru Relații Comunitare-ARC România.

”Mulţumim tuturor celor care au donat și care sunt alături de cadrele medicale din Suceava și încearcă să sprijine sistemul medical în aceste momente grele! Avem nevoie de unitate și solidaritate, atât la nivel local cât și la nivel național și cred că doar prin implicarea societății civile putem să facem diferența în aceste zile critice!”, a declarat Simona Pirtea – ”Enache Pirtea și Asociații”.

„Reamintim cauza acestui proiect și anume faptul că împreună cu donatorii și susținătorii campaniei, persoane fizice sau juridice, dorim să ajutăm personalul medical din cadrul unităților sanitare din județ cu echipamente si produse care, la momentul actual, pot face diferența între viață și moarte. Menționăm că suntem la curent cu redistribuirea unor fonduri la nivel local din partea autorităților publice sucevene, precum și cu celelalte inițiativele voluntare dar considerăm că este nevoie de sprijinul tuturor în aceste clipe iar ajutorul societății civile poate face diferența și poate fi neprețuit.

Fondurile care vor fi strânse în urma prezentei mobilizări vor fi alocate exclusiv județului Suceava!”, au transmit iniţiatorii campaniei.

“Nevoia implicării societății civile la acest moment pare o gură de aer proaspăt în vremurile în care ne permitem să respirăm doar cu frică. Donațiile cât de mici, atât din partea persoanelor simple și dornice să fie parte dintr-o comunitate unită în lupta cu o pandemie cât și donațiile din partea firmelor care doresc să redirecționeze prin intermediul contractelor de sponsorizare, vor face cu siguranță diferența!”, a spus Ruxandra Lazariuc – “Asociația Comunitară Bucovina”

Contribuie și TU la lupta contra pandemiei COVID-19 din Suceava!

Pagina pentru donații (inclusiv plata cu cardul): http://maratonsibiu.ro/impreuna-pentru-suceava

La detaliile transferului se specifică: PENTRU SUCEAVA
Beneficiar: Fundația Comunitară Sibiu
• Cont LEI: RO72RNCB0227130116020001, deschis la BCR Sibiu;
• Cont EURO: RO18RNCB0227130116020003, cod SWIFT: RNCBROBU, deschis la BCR Sibiu.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate