Image default
Neamt

Implică-te și ajută la identificarea oamenilor străzii din municipiul Piatra-Neamț

În această perioadă în care temperaturile au scăzut și condițiile meteorologice sunt nefavorabile, Municipiul Piatra-Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, intervine pentru a identifica și sprijini toți oamenii străzii.

Cetățenii care doresc să semnaleze astfel de cazuri au la dispoziție numerele de telefon ale 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥ui 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐞𝐦𝐩𝐨𝐫𝐚𝐫ă 𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐟ă𝐫ă 𝐚𝐝ă𝐩𝐨𝐬𝐭 – 0759.033.170 si 0233.214.168 și 𝐃𝐢𝐬𝐩𝐞𝐜𝐞𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥ui 𝐏𝐨𝐥𝐢ț𝐢𝐞𝐢 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥𝐞 – 0233.231.300.

Astfel puteți ajuta la îngrijirea oamenilor străzii în adăpostul situat pe strada Izvoare, unde persoanele asistate beneficiază de toate condițiile necesare, inclusiv hrană caldă, medicație pe bază de rețetă, măști de protecție și soluții dezinfectante, haine adecvate și evaluare și consiliere psihosocială.

În subordinea Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra-Neamț funcționează Centrul de cazare temporară a persoanelor fără adăpost, cu o capacitate de 40 locuri, care se pot suplimenta, dacă situația o impune.

Centrul este deschis persoanelor care nu au locuință și nici posibilitatea de a-și asigura condițiile de locuit pe baza resurselor proprii și care au domiciliul în municipiul Piatra Neamț.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate