Image default
Rădăuți Suceava

Iluminatul public va fi extins pe două străzi din Rădăuţi

Consilierii locali rădăuţeni s-au întrunit marţi, 10 septembrie, într-o ședință extraordinară, care a fost prezidată de consilierul PNL, Ciprian Țarevici.

Aleşii locali au aprobat cu firma EGGER România în vederea amplasării de către aceasta în Rădăuţi (Parcul I) a unui ecran cu LED-uri care să afişeze valorile emisiilor de formaldehidă înregistrate de fabrica din localitate.

De asemenea, consilierii au avizat favorabil documentaţia şi indicatorii tehnico-economici pentru extinderea reţelei de iluminat public pe str. Andronic Motrescu şi str. Merilor.

Pe ordinea de zi s-a aflat şi asocierea cu o persoană juridică, în vederea derulării activităţii de capturare şi predare a câinilor comunitari din localitate.

O parte dintre consilieri a considerat prea mare prețul per câine capturat cerut de societatea comercială care dorea să facă activitatea de ecarisaj, astfel că Bogdan Nicolau, consilier PMP, a propus un amendament, aprobat cu 15 voturi.

Astfel, proiectul a fost retrimis la comisii.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate