Image default
Iași

Ieșenii pot participa la prima cină în întuneric desfășurată în municipiu

Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Județeana Iași, alături de partenerii săi, Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași, Asociația Eu Respect, Asociația pentru copii și adulți cu handicap psihomotor Cutezatorii, Asociația Națională a Surzilor din România – Filiala Iași, Asociația pentru Protecție Rutieră Worldstreet, Asociația Invalizilor de Război Nevăzători – Filiala Iași, va organiza sâmbătă, 23 noiembrie, prima cină în întuneric desfășurată la Iași, o experienta unică în care participanții vor fi provocați să-și testeze simțurile.

Dinner Invitation – Experience the Darkness se va desfășura la Grand Hotel Traian, ieșenii putând să își exprime dorința de a participa prin trimiterea unui email la adresa proiecte.isanvr@gmail.com.

Evenimentul face parte din proiectul DA-IS Club (Club de Dezvoltare a Autonomiei și facilitare a Integrarii Sociale), un proiect social finanțat de Primăria Municipiului Iași ce are ca scop creșterea gradului de integrare sociala prin facilitatea accesului la activități adresate deopotriva persoanelor cu și fără dizabilități din Municipiul Iași.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate