Image default
Iași

Ieşenii care colectează deşeurile selectiv vor fi premiaţi

Ieşenii sunt încurajaţi de Centrul Municipal de Colectare Iaşi să predea deşeurile în mod corect, spre reciclare. Pe 24 octombrie se dă startul unei noi campanii de reciclare, care durează până pe 3 noiembrie. Pentru a încuraja reciclarea, Centrul Municipal de Colectare Iaşi organizează o tombolă cu premii. Astfel, oricine va preda la centrul din Stradela Grădinari nr. 26, Iaşi, cel puţin un deşeu, conform regulamentului, în perioada 24 octombrie – 3 noiembrie 2016, va fi înscris automat într-o tombola cu premii.

Ieşenii pot preda la centru toate tipurile de deşeuri ce se pot genera acasă: hârtie, sticlă, obiecte de îmbrăcăminte, plastic, mobilier vechi, produse electronice dar şi deşeuri din construcţii.
Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) și-a deschis porțile în martie 2016. Proiectul este rezultatul unui parteneriat între Organizația ECOTIC, Primăria Iași si SALUBRIS SA. CMCI este o soluție europeană pentru orașe curate și ecologice.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate