• Acasa
  • Iași
  • Iașul va avea un parc pentru persoanele cu dizabilități. A fost lansată licitația
Iași Slider Iasi

Iașul va avea un parc pentru persoanele cu dizabilități. A fost lansată licitația

Primăria Municipiului Iași va amenaja un parc de joacă pentru copiii cu dizabilități și o zonă de relaxare pentru adulții cu dizabilități. Noul spațiu va avea o suprafață de 1.200 de metri pătrați și va fi amenajat în Parcul Expoziției – strada General Toma Dumitrescu, înspre Stadionul „Emil Alexandrescu”. În acest scop, până pe 1 octombrie municipalitatea așteaptă oferte la o licitație pentru achiziția de servicii de proiectare, asistență tehnică și verificare a proiectului aferent.

Spațiile de joacă vor conține ansambluri (complexe de joacă cu tobogane), precum și echipamente de sine stătătoare (leagăne, balansoare, cățărători, trambuline, groapă cu nisip, echipamente de fitness, alte echipamente specifice)„, spun reprezentanții municipalități.

Zona de relaxare pentru adulții cu dizabilități va cuprinde echipamente specifice.

Vor exista două tipuri de echipamente de joacă: pentru copiii între 3 și 7 ani, respectiv pentru copiii între 7 și 14 ani.

Valoarea estimată a achiziției este de 50.000 lei, fără TVA, durata contractului urmând a fi de maxim 60 de zile de la data semnării contractului.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate