Image default
Botosani

Funcțiile de conducere din învățământ, scoase la concurs

Inspectoratul Școlar al Județului (IȘJ) Botoșani anunță organizarea concursului pentru ocuparea mai multor categorii de funcții vacante de conducere.
Sunt disponibile funcțiile de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, inclusiv din unitățile de învățământ special și centrele școlare pentru educație incluzivă, din cluburile sportive școlare, din palatele copiilor și funcțiile de director din cluburile copiilor.
Din datele transmise de IȘJ Botoșani, la nivelul județului sunt scoase la concurs 125 de posturi de Director și 38 de posturi de Director adjunct.
Calendarul concursului:
– 15-26 septembrie 2021- Dosarele de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată pot fi depuse până pe 26 septembrie, proba scrisă se va desfășura pe 15 octombrie, rezultatele fiind afișate 5 zile mai târziu. Ulterior, în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021 se va desfășura proba de interviu, iar rezultatele finale vor fi validate în data de 17 decembrie.
Conform calendarului concursului, în perioada 20 – 22 decembrie 2021 –vor fi emise deciziile de numire ,cu aplicare de la 10 ianuarie 2022.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate