• Acasa
  • Botosani
  • FOTO/VIDEO/ Mizerie și gândaci în bucătăria unui restaurant din Botoșani închis de ANPC
Botosani Slider Botosani

FOTO/VIDEO/ Mizerie și gândaci în bucătăria unui restaurant din Botoșani închis de ANPC

Cu ocazia controalele efectuate în 21 de restaurante din județul Botoșani,  inspectorii pentru Protecţia Consumatorilor, coordonați de șeful ANPC,  Eduardth Cosminschi, au găsit nereguli la mai multe unități.

Pentru abateri grave, doi operatori economici de renume din Botosani, care dețin restaurante și spații de cazare, au primit măsura complementară de oprire temporară a prestării de servicii până la remedierea abaterilor constatate.

Primul restaurant a făcut în aceeași zi dovada distrugerii produselor neconforme, astfel încât măsura a fost ridicată.

Nereguli s-au mai găsit și în alte localuri, dar acestea au fost de o gravitate mai mică și s-au lăsat cu avertismente sau amenzi.

Valoarea amenzilor însumează 50.000 lei. Deasemeni, au fost oprite de la comercializare 450,9 kilograme de produse alimentare neconforme precum: carne, legume si produse lactate.

Directorul general al Direcției Generale de Control și Supraveghere Piață și Armonizare Europeană (DGCSPAE), din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, a publicat pe Facebook un videoclip realizat într-un restaurant din Botoșani, în care gândacii au invadat un frigider.

#ANPC ,control unități de alimentație publica in Botosani….😡

Publicată de Paul Anghel pe Sâmbătă, 15 februarie 2020

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate