• Acasa
  • Botosani
  • FOTO/VIDEO/AUDIO/ Ziua Salvatorilor în uniformă sărbătorită cu premii, defilări și avansări în grad
Botosani Slider Botosani

FOTO/VIDEO/AUDIO/ Ziua Salvatorilor în uniformă sărbătorită cu premii, defilări și avansări în grad

Botoșănenii au fost alături astăzi de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, la manifestările dedicate Zilei Pompierilor din România.

La acest moment festiv, au participat prefectul județului Dan Constantin Șlincu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dorin Birta, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne, precum și reprezentanți ai instituțiilor cu rol de răspuns în situații de urgență.

În semn de apreciere pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu, au fost înaintaţi în grad înaintea expirării stagiului minim, un ofițer şi cinci subofiţeri.

În acest an, titlul de „Pompierul anului 2019” a fost oferit plt. adj. Cezar Munteanu, iar titlul de „Salvatorul de onoare al anului 2019” a fost oferit plt.maj. Adrian Murărașu.

Alți șase pompieri și un voluntar au primit diploma de merit, iar Consiliul Judetean a recomensat cu bani 20 de șefi ai Serviciilor voluntare pentru situații de urgență din cadrul primăriilor.

Colonel Mihai Cristian Amarandei, comandantul  ISU Botoșani:

Astăzi porțile subunităților sunt deschise publicului până la ora 14, iar astăzi și mâine, tehnica de intervenție poate fi vizionată în parcarea Kaufland.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate