• Acasa
  • Botosani
  • FOTO/ Vicepreședintele CJ Dorin Birta a cerut urgentarea lucrărilor la DJ 282 Răuseni – Todireni
Botosani Slider Botosani

FOTO/ Vicepreședintele CJ Dorin Birta a cerut urgentarea lucrărilor la DJ 282 Răuseni – Todireni

Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a fost prezent ieri, pe traseul Drumului Strategic acolo unde se desfășoară în această perioadă lucrări de întreținere în vederea aducerii carosabilului la un nivel decent de viabilitate.

Vizita de lucru s-a desfășurat pe tronsonul de drum județean DJ 282 Răuseni – Todireni, acolo unde au fost finalizate deja lucrările de plombare la cald, dar și pe tronsonul Todireni – Talpa unde lucrările de plombare la cald sunt în desfășurare.

Oficialul a cerut urgentarea lucrărilor desfășurate de o singură echipă de muncitori. Prin urmare, de luni for fi mobilizate două echipe pentru intervențiile programate.

Lucrări de plombare la cald se mai desfășoară pe DJ 291 C Hilișeu Horia – Pomârla – Racovăț.

În prezent se mai desfășoară lucrări de modernizare finanțate prin Programul National de Dezvoltare Locală, etapa  II,  pe DJ 294 C Manoleasa – Zahoreni – Borolea- pe o lungime de 7 km și DJ 208 H Vorona- Oneaga-Pădureni, care va fi modernizat pe o lungime de 12,7 km.

Urmează  DJ 291 D Ibănești – Cristinești, care va fi modernizat pe o lungime de 5 km.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate