Image default
Botosani

FOTO | Bărbat reținut pentru valută falsă

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar privind infracțiunile de de punere în circulație de monedă străină falsificată și înșelăciune, la data de 29 decembrie 2020 polițiștii  din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate  Suceava- Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani cu sprijinul Secției de Poliție Rurală Ștefănești au organizat un flagrant, prilej cu care, în autoturismul unui bărbat 61 de ani din comuna Dobârceni,  au fost identificate douăzeci și cinci de bancnote contrafăcute din cupiura de 500 de euro.

 În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în luna decembrie 2020, bărbatul de 61 de ani, în urma achiziționării unor bovine a plătit pentru acestea cu douăzeci și patru de bancnote contrafăcute din cupiura de 500 de euro.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, 29 decembrie a.c., polițiștii specializați în criminalitate organizată au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Botoșani și a comunei Dobârceni.

 Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, pentru comiterea infracțiunilor menționate mai sus, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările producerii faptelor, precum și pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate